SPORT 16 iunie 2014

Michael Schumacher s-a trezit din comă și a părăsit spitalul din Grenoble

de Covasna Media | 484 vizualizări

Veste extraordinară pentru toți fanii Formulei 1. Fostul campion mondial Michael Schumacher a depășit perioada cea mai dificilă după accidentul suferit la schi și s-a trezit din coma prelungită în care s-a aflat în ultimele luni.

Informația a fost furnizată de managerul lui Schumacher, Sabine Kehm, care a menționat faptul că germanul poate comunica acum cu soția lui, dar și cu ceilalți membri ai familiei.

Michael Schumacher a fost mutat de la spitalul din Grenoble la o clinică unde își va continua tratamentul, conform nemților de la Bild. Medicii au considerat că acum starea fostului pilot este una stabilă, care a permis externarea acestuia.

"Familia lui Michael vrea să mulțumească tuturor medicilor, asistenților, terapeuților, care au făcut o treabă excelentă în aceste luni. În același timp, familia mulțumește celor care au trimis încurajări, pentru că acestea l-au ajutat cu siguranță pe Michael.

În același timp, vrem să cerem înțelegere pentru viitor, deoarece procesul lui de reabilitare nu trebuie să fie o chestiune publică", a afirmat Sabine Kehm.

Michael Schumacher, în vârstă de 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi, pe 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. El a fost operat de două ori la cap şi s-a aflat de la sfârşitul lunii ianuarie într-o fază de revenire progresivă din comă.

În fiecare zi, soția fostului pilot, Corinna, a călătorit 200 de kilometri din Elveția la Grenoble, pentru a petrece 10 ore alături de Michael.

Ea a achiziționat deja cea mai performantă aparatură medicală pentru camera în care va trăi Michael, sperând mereu că marele campion mondial își va reveni la un moment dat.

(digi24.ro)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.