SPORT 27 ianuarie 2013

Messi a stabilit alte două recorduri în fotbalul spaniol

de Covasna Media | 401 vizualizări

Lionel Messi are de fiecare dată răspuns la performanţele portughezului Cristiano Ronaldo şi reuşeşte să-l eclipseze din nou pe acesta.

lionel messi record

La puţine ore după ce atacantul portughez de la Real Madrid impresiona cu un hattrick în meciul cu Getafe, Messi a stabilit două recorduri noi în tricoul blaugrana.

Prin golul marcat din penalty în minutul 11 al meciului cu Osasuna de pe Nou Camp atacantul argentinian a stabilit un nou record în Primera Division. Messi este singurul jucător din istoria primei ligi spaniole care înscrie în 11 meciuri consecutive.

Până la meciul cu Osasuna, Messi împărţea recordul cu Martin şi brazilianul Ronaldo (1996/97), alţi doi jucători ai Barcelonei, care au marcat în epocile lor în zece meciuri de Primera Division la rând.

Argentinianul nu s-a oprit însă aici şi după alte 17 minute a mai marcat un gol în poarta celor de la Osasuna, prin care a ajuns la cota 200 de reuşite pentru Barcelona în prima ligă spaniolă. Messi este primul jucător din istoria Barcelonei care atinge această cotă.

Recordul de goluri marcate este de 251, iar Messi are toate şansele ca la finalul acestui an să devină cel mai bun marcator din istoria Primerei.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.