SPORT 24 iulie 2020

Mesajul lui Antal Árpád pentru suporterii Sepsi OSK

de Daniela Luca | 3058 vizualizări

Momentul va intra în istorie, spune edilul 

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe Antal Árpád a transmis un mesaj suporterilor echipei de fotbal Sepsi OSK după meciul disputat miercuri cu FCSB în finala Cupei României. Edilul i-a felicitat pe fotbaliști și i-a încurajat pe cei care susțin echipa să le fie alături, mai ales în momentele dificile.  

„În primul rând, vreau să felicit echipa de fotbal Sepsi OSK care ieri la Ploiești a jucat împotriva FCSB finala Cupei României. Chiar dacă nu am adus cupa în Secuime, faptul că am jucat finala este o chestiune care va intra cu siguranță în istorie. Eu vreau să felicit echipa. Vreau în același timp să fac apel la suporteri și să le spun că noi vom fi puternici dacă vom fi împreună atunci când pierdem și nu atunci când suntem împreună doar atunci când câștigăm. Faptul că noi am ajuns în finală înseamnă că am câștigat deja. Evident, și eu mi-aș fi dorit să câștigăm Cupa, dar ar trebui să ne rămână scopuri și țeluri de atins și pentru anii următori. Sunt convins că va veni momentul în care Cupa României va ajunge în Sfântu Gheorghe. Sunt absolut convins de acest lucru. Întrebarea nu este dacă se va întâmpla acest lucru, ci întrebarea este când se va întâmpla”, a precizat în cadrul unei videoconferințe primarul Antal Árpád. 

Acesta a amintit și de performanțele echipei de baschet Sepsi SIC, care a fost acceptată în premieră de Federația Internațională de Baschet să participe în Euroliga feminină. Și acest eveniment va deveni unul istoric, spune Antal Árpád. 

Primarul a subliniat totodată că își dorește ca echipele să joace cât mai repede în prezența spectatorilor „pentru că sportul fără spectatori este foarte sărac și acest lucru ar trebui să îl recunoaștem cu toții”. 

Totodată, Antal Árpád a precizat că joi, 23 iulie, o delegație a Federației Române de Handbal a venit la Sfântu Gheorghe. Conform edilului, acest lucru înseamnă că, cel mai probabil, vor urma vești bune și pentru acest sport care capătă din nou amploare în reședința de județ. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.