SPORT 10 februarie 2023

Mesaj pentru schiori și nu numai: se deschide şi pârtia mare din Şugaş Băi!

de Covasna Media | 1165 vizualizări

Cu această ocazie va fi pusă în funcţiune bariera de la intrarea în staţiune 

Având în vedere vremea rece din ultimele zile, pârtia mare de schi din Şugaş Băi a putut fi acoperită cu un strat de zăpadă care să permită practicarea sporturilor de iarnă.

Pârtia se va deschide publicului larg în dimineaţa zilei de sâmbătă, 11 februarie, de la ora 9:00, ocazie cu care va fi pus în funcţiune şi noul sistem inteligent de parcare din staţiune.

Acesta îi va informa pe șoferii care se îndreaptă spre pârtiile de schi dacă sunt locuri de parcare disponibile în Şugaş Băi.

Pentru a preveni aglomerația din parcări în timpul sezonului de schi, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe şi noua societate Sepsi Protekt au pus la punct acest sistem, fiind montată o barieră la intrarea în staţiune (lângă terenul de minigolf), care va înregistra automat numărul de înmatriculare al maşinii. Taxa de parcare în staţiune a fost stabilită la 3 lei pe oră şi poate fi achitată doar cu cardul. De asemenea, un afișaj digital instalat la locația fostului punct de taxare de pe strada Borvíz indică, cu lumină verde sau roșie, dacă șoferii își pot continua drumul sau trebuie să ia autobuzul spre Șugaș Băi. Mai multe detalii despre noul sistem de parcare pot fi citite AICI.

În ceea ce priveşte pârtiile de schi, programul va fi acelaşi ca în anii trecuţi, adică de la ora 9 la 21 în weekend, vinerea de la 15 la 21, iar de luni până joi de la 15 la 20.

Preţurile biletelor sunt următoarele: 12 lei preţ standard pentru o urcare (6 lei preţ cu Sepsi Card, respectiv 3 lei pentru posesorii de carduri pentru familii numeroase). Preţul pentru copii între 5-18 ani şi persoane de peste 60 de ani este de 9 lei preţ standard, 5 lei cu Sepsi Card, respectiv 3 lei pentru posesorii de carduri pentru familii numeroase.

Imagini în direct cu pârtiile de schi pot fi urmărite AICI.

Sursa: comunicat de presă Primăria Sfântu Gheorghe. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.