SPORT 25 mai 2010

Medalii pentru juniorii din Sfântu Gheorghe la Campionatul Naţional de Gimnastică

de Covasna Media | 627 vizualizări
La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc Campionatul Naţional de Gimnastică al juniorilor – nivel I şi II, competiţie desfăşurată în Sala Sporturilor ”Szabo Kati” din Sfântu Gheorghe. În cadrul competiţei gimnaştii din Sfântu Gheorghe care au obţinut rezultate notabile la nivelul II au fost Pakuci Tamas, care a ocupat locul I la sărituri, locul III la cal şi locul VIII la bară fixă, în timp ce Molnar Egon s-a clasat pe

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc Campionatul Naţional de Gimnastică al juniorilor – nivel I şi II, competiţie desfăşurată în Sala Sporturilor ”Szabo Kati” din Sfântu Gheorghe. În cadrul competiţei gimnaştii din Sfântu Gheorghe care au obţinut rezultate notabile la nivelul II au fost Pakuci Tamas, care a ocupat locul I la sărituri, locul III la cal şi locul VIII la bară fixă, în timp ce Molnar Egon s-a clasat pe VII la cal. La nivelul I Kosa Zsolt s-a clasat pe locul VIII la bară fixă. În finala pe echipe, gimnaştii de la CSS Sfântu Gheorghe antrenaţi de Dobolyi Gyula şi Botoş Liviu au ocupat locul IV cu echipa formată din Pakuci Tamas, Molnar Egon, Blaga Botond, Kosa Zsolt, Szabo Lorant şi Kiraly Norbert.

Despre rezultatele acestei competiţii, antrenorul Botoş Liviu a declarat: „Băieţii noştri au avut o comportare bună, drept dovadă cele două medalii câştigate în probele individuale, însă avem regretul finalei pe echipe, unde după primele cinci rotaţii eram pe locul trei, dar la ultima rotaţie am avut trei ratări, proabil din cauza emoţiilor, scăpând astfel printre degete medalia de bronz în favoare celor de la Clubul Sportiv din Braşov”.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
anonim, 26 mai 2010
liviu- ce treaba are Ciprian aici ??
liviu, 26 mai 2010
Bravo copii!sa o tineti tot asa se pare ca Ciprian chiar face treaba cu voi sa nu-l dezamagiti....Bafta!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.