SPORT 17 iulie 2018

Medalii pentru CSM Sf. Gheorghe la lupte

de Covasna Media | 781 vizualizări

La Reșița, în acest weekend, au avut loc Campionatele Naționale de lupte pentru seniori, etapa finală. Pe saltea au intrat sportivi la toate cele trei stiluri acceptate de către Federația Română de Lupte, respectiv libere, greco-romane și feminin.

La lupte libere, în limitele categoriei de greutate de 61 de kilograme, Orban Norbert a cucerit medalia de bronz.

La lupte feminin, pe tabloul categoriei de greutate 50 de kilograme, Mădălina Linguraru, revenită după accidentare, a urcat pe podium, adjudecându-și medalia de bronz. Roxana Andrei, la 57 de kilograme, a fost destul de aproape de același deziderat, situându-se însă pe locul al patrulea.

În schimb, la 62 de kilograme, Incze Krista a dominat competiția, devenind, în aplauzele tuturor, campioană națională. În fine, dar nu în sfârșit, la 68 de kilograme, Adina Popescu a devenit campioană națională. În finala cu rapidista Beatrice Oancea-Ducov, ea a beneficiat de forfaitul valoroasei partenere de întrecere, care era accidentată. Acest fapt nu știrbește cu absolut nimic din meritele luptătoarei covăsnence.

În clasamentul pe cluburi, la lupte feminin, CSM Sf. Gheorghe s-a situat pe locul al doilea, după CSA Steaua București.

Bilanțul total al CSM Sf. Gheorghe, la Campionatele Naționale de lupte rezervate seniorilor,  de la Reșița, se cifrează la patru medalii, dintre care două de aur și două de bronz.

Felicitări!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.