SPORT 5 septembrie 2018

Medalii pentru CSM Sf. Gheorghe la Campionatele Naționale de lupte pe plajă

de Covasna Media | 1570 vizualizări

La Constanța au avut loc, în acest week-end, Campionatele Naționale de lupte pe plajă pentru seniori, juniori și cadeți. Reprezentarea județului Covasna a fost asigurată, la această competiție organizată sub auspiciile Federației Române de Lupte, de către CSM Sf. Gheorghe.

La categoria 50 de kilograme feminin, Mădălina Linguraru a cucerit medalia de argint, la senioare. Colegele de club Adina Popescu și Incze Kriszta s-au calificat în finala categoriei de 70 de kilograme, victoria revenind primeia. Grație acestor rezultate, echipa feminină CSM Sf. Gheorghe s-a situat pe locul al doilea în clasamentul cluburilor, devansată doar de către CSA Steaua București.

La juniori, 70 de kilograme, Orbán Norbert s-a clasat pe locul al treilea. La cadeți, tot la 70 de kilograme, Nichifor Levente a pierdut medalia de bronz în recalificări, situându-se pe locul al cincilea.

Bilanțul total al CSM Sf. Gheorghe la Campionatele Naționale de lupte pe plajă de la Constanța contabilizează patru medalii, dintre care una de aur, două de argint și una de bronz.

Felicitări!

Foto arhiva

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.