SPORT 10 decembrie 2019

Medalii la sfârșit de an pentru sportivii de la Show Time Sport Club

de Covasna Media | 1401 vizualizări

Să fi în formă competițională pe tot parcursul anului este o realizare pentru orice sportiv, să participi la competiții de contact aproape lunar și să nu te accidentezi este o reușită, să fii pe podium în toate acestea, este o performanță pe care atleții din cadrul Show Time Sport Club o realizează de ceva ani buni.

Ultima competiție pe acest an la care aceștia au participat a fost Open Aquila Giurgiu, ediția a XV-a, organizată de Federația Română de Arte Marțiale, Departamentul de Ju-Jitsu și Clubul Sportiv Aquila, cu ajutorul Direcției de Tineret și Sport Giurgiu. Întrecerea, ce a avut loc în data de 7 decembrie a.c., s-a bucurat de un număr mare de competitori, practicanți de ju-jitsu, ce au concurat pe cele trei sisteme, fighting, ne-waza și duo demonstrativ, pe întregul palier de categorii, de la cei ai categoriilor speciale ce nu au mai mult de 7 ani, până la categoriile de seniori. 

Echipa „nebunilor frumoși” din cadrul Show Time Sport Club au arătat că merită să fie premiați, luptând la categorii grele, cu mulți competitori experimentați, însă pregătirea de calitate ce este desfășurată în sala de antrenament de către cei doi antrenori ai clubului, Şchiopu Cristian și Carp Silviu Ionel și-a spus cuvântul, reușind să facă o tactică individuală atât de bună cu fiecare sportiv, încât toți componenții lotului ce s-au deplasat la Giurgiu să fie medaliați, aceștia adjudecându-și nu mai puțin de 24 de premii, 8 medalii de aur, 10 de argint și 6 de bronz, sportivii luptând atât la fighting cât și la ne-waza.   

A fost ultima competiție din calendarul competițional al clubului, încununată cu succes, succes la care a contribuit și Consiliul Local al municipiului Sf. Gheorghe finanțând deplasarea echipei prin programul sportiv „SF. GHEORGHE SPRIJINĂ SPORTUL”.   

Chiar dacă clubul este modest, aici la Show Time se face performanță și cheia succesului stă în parteneriatul de tip triunghi, sportiv – antrenor – părinte de sportiv, și, care într-adevăr, la noi, funcționează. Spre a evidenția această formulă magică, în perioada următoare va avea loc Gala Festivă Show Time, gală la care vor fi evidențiați cei mai buni sportivi performeri ai anului 2019 din cadrul clubului, părinți și oameni de bine ce au fost alături de echipă pe întreaga perioadă a anului prin susținere voluntară, personală sau prin efort financiar spre a se putea atinge cele mai îndrăznețe proiecte. După această activitate, vom lua o scurtă vacanță de refacere și relaxare, spre a ne mobiliza pentru încă un an de competiții intense în care sperăm să ne depășim recordurile individuale și de grup, datorită faptului că Show Time Sport Club va avea în anul 2020 un deceniu de activitate în slujba sportului covăsnean.

Președintele clubului, Anton Ciprian, urează tuturor colaboratorilor și sportivilor din județul Covasna, un sincer La Mulți Ani și un an 2020 plin de gânduri bune și prospere, lauri de victorie și izbândă tuturor celor ce fac sacrificii spre a cunoaște gustul dulce-amărui al performanței sportive.

(Echipa Show Time)       

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.