SPORT 29 mai 2019

Medalie de bronz obţinută de Veronica Oltean la Naţionalele de Judo U13

de Covasna Media | 1399 vizualizări

În Sala Polivalentă din Dumbrăviţa – Timiş, în perioada 24-26.05.2019, s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de Judo U13 şi U 15 ani, competiţie la care au participat peste 900 sportivi din întreaga ţară calificaţi din etapele de regiune de pe locurile 1-3.

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe a participat la această competiţie cu 4 sportivi pregătiţi de Cristina şi Petru Oltean, obţinâd la finele competiţiei o medalie de bronz prin Veronica-Elena Oltean la categoria -28 kg. Sportiva CSM a pierdut în semifinală, în prelungiri, „ajutată un pic de arbitri” cu un punct în favoarea adversarei, sportivă din Timişoara. Garaiacu Electra a ocupat locul V, Lungu Briana s-a clasat pe locul VII într-o categorie cu foarte multe sportive, iar Munteanu Gabriel nu a reuşit să facă categoria la care s-a calificat la etapa de regiune, crescând foarte mult în perioada dintre cele două competiţii.

Antrenorul Petru Oltean a declarat: „Rezultatele sportivilor mei sunt bune, desigur că se putea şi mai bine. Oltean Veronica era favorita categoriei şi ne-am propus să luăm aurul numai că planurile de acasă nu se potrivesc întodeauna. Competiţia s-a desfăşurat într-o sală mult prea mică pentru numărul mare de sportivi şi suporteri participanţi, a fost organizată slab, cu sportivii şi antrenorii înghesuiţi undeva în capătul sălii la intrarea în spaţiile de luptă, cu sportivi care luptau în celălalt capăt de sală, sonorizare proastă şi arbitrajul în anumite cazuri părtinitor şi uşor influenţabil. Mulţumim pe această cale tuturor acelora care ne-au sprijinit în vederea participării la această competiţie”.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.