SPORT 10 mai 2015

Medalie de aur pentru Iulian Ganciu în Ungaria

de Mirela Cara Dragu | 888 vizualizări

Atletul Iulian Ganciu de la CSM Sfântu Gheorghe, antrenat de prof. Revesz Katalin, a obținut medalia de aur la proba de 400m, cu un timp de 50:05, în cadrul competiției internaționale de la Tiszaújváros, organizată de Association of Athletic Federation.

Sportivii secției de atletism Iulian Ganciu, Claudia Bobocea și Adelina-Elena Tănase vor participa mai departe la mai multe competiții, după cum urmează: 16-17 mai – Campionatele Naționale Universitare din Pitești; 23 mai – Campionatele Naționale ale României din Pitești; 6-7 iunie – Campionatele Naționale, etapa finală, Pitești; 20 iunie – Campionatele Europene pe echipe de la Heraklion (Grecia); 4-18 iulie – Campionatele Mondiale Universitare Gwangju (Coreea de Sud).

Sportivele Claudia Bobocea și Adelina-Elena Tănase sunt antrenate de prof. Valentin Anghel, care este antrenor lot olimpic. „Sperăm ca la toate competițiile, toți sportivii să obțină medalii și sperăm să poată face și baremele pentru calificarea la olimpiadă” – ne-a spus directorul adjunct al CSM Sfântu Gheorghe, Ovidiu Chira.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.