SPORT 28 februarie 2022

Medalie de aur pentru CSM Sfântu Gheorghe la CN Judo U18 ani

de Covasna Media | 1680 vizualizări

Sportiva judoka Oltean Veronica-Elena, legitimată la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere în finala Campionatului Național de Judo U18 ani, categoria 40 kg, cucerind Locul I și medalia de aur, devenind noua Campioană Națională la această categorie.

În perioada 25 -27.02.2022 s-a desfășurat la Arad finala pe țară a Campionatului Național de Judo U18 ani, competiție la care au participat peste 350 sportivi de valoare din întreaga tară.

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe a participat la această competiție cu o singură sportivă de valoare, judoka Veronica Oltean multiplă Campioană Națională de Judo și Ju-Jitsu în anii precedenți. La doar 15 ani neîmpliniți, reprezentanta CSM a reușit și de această dată să își surclaseze toate adversarele, reușind astfel să obțină medalia de aur și titlul de Campioană Națională a categoriei 40 kg.

Suntem foarte mândri de rezultatele obținute de Veronica atât ca sportivă cât și ca elevă la școală, chiar dacă de multe ori ne este greu să îmbinăm munca de antrenor cu aceea de părinte. Sperăm că Veronica ne înțelege, este o sportivă serioasă și silitoare, se antrenează zilnic 2 – 3 ore și noaptea învață pentru școală. sNe dorim ca efortul ei să nu fie în zadar și să ajungă la olimpiadă.

Toate cheltuielile de participare la această competiție au fost acoperite de CSM Sfântu Gheorghe.

Mulțumim pe această cale tuturor acelora care ne-au sprijinit în obținerea acestor rezultate deosebit de frumoase inclusiv mass-mediei locale pentru mediatizare.

Antrenor prof. Petru Oltean

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.