SPORT 9 decembrie 2019

Meciul cu Clinceni, întrerupt din cauza ceții

de Covasna Media | 1225 vizualizări

Partida de fotbal din Liga I, dintre Sepsi OSK Sf. Gheorghe și Academica Clinceni, programată luni seară pe Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe, a fost întreruptă din cauza ceții, în minutul 16, la scorul de 0-0.

Meciul a început cu 50 de minute întârziere, din același motiv, ceața care s-a așternut peste municipiul reședință de județ începând cu ora 15.00. Arbitrii și jucătorii au fost de acord, la un moment dat, ca meciul să înceapă, dar condițiile foarte reduse de vizibilitate au condus către decizia suspendării meciului, după 16 minute.

Conform regulamentului, jocul trebuie să continue din momentul în care a fost întrerupt, în maximum 24 de ore, dacă vor permite condițiile meteo.

Regulamentul de organizare al Activității Fotbalistice (ROAF) stipulează că, pentru a putea fi disputat un meci, este nevoie de o vizibilitate de minimum 150 de metri. Altfel, terenul este considerat impracticabil. Prin excepție, se admite ca arbitrul să aibă vizibilitate asupra întregului teren, chiar dacă este sub 150 de metri, pentru ca un meci să poată fi disputat.

Acesta este al doilea joc întrerupt din motive meteorologice, după ce FC Voluntari - FCSB nu s-a disputat din cauza ploii. Acel meci a fost amânat pentru data de 6 februarie 2020.

Cristian Frisk

Foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.