SPORT 29 noiembrie 2018

Meci între nămeți la Iași

de Covasna Media | 831 vizualizări

În teorie, echipa de fotbal Sepsi OSK Sf. Gheorghe va disputa partida din etapa a 17-a a Ligii I la fotbal vineri, 30 noiembrie, cu începere de la ora 17.00, pe Stadionul ”Emil Alexandrescu” din Iași. Jocul dintre Poli Iași și Sepsi OSK Sf. Gheorghe stă însă sub semnul întrebării, deoarece sud-estul țării este sub avertisment de cod galben de ninsori și viscol.

Ce-i drept ieșenii au mai trecut printr-un test al zăpezii în acest interval, ei făcând față cu brio vicisitudinilor naturii. Înainte de meciul din etapa trecută, pierdut acasă de ieșeni cu FCSB, scor 2-1, în Copou au căzut ninsori abundente, însă, la ora jocului, terenul a arătat foarte bine.

Să sperăm că meciul se va disputa fără probleme. Sepsi OSK Sf. Gheorghe are două noi indisponibilități, Drăghici și Jovanovic fiind suspendați pentru cumul de cartonașe galbene. Pentru Drăghici, ajuns deja la 7 avertismente, este a doua suspendare din acest motiv, pe parcursul campionatului.

Vor reveni însă De Moura și Sato, iar pentru Eugen Neagoe este un meci special contra echipei pe care a pregătit-o în trecut și cu care, ne amintim, nu a pierdut niciun meci în play-out.

Meciul poate fi văzut la cele trei posturi TV deținătoare de drepturi, Look Sport, Telekom Sport și Digi Sport.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.