SPORT 11 februarie 2024

Meci dificil pe terenul liderului

de Marius Raczek | 1135 vizualizări

În această seară, cu începere de la ora 20:45, pe Arena Națională din București, Sepsi OSK va întâlni liderul din Superliga, FCSB, partidă din cadrul etapei a 25-a.

Sepsi OSK întâlnește liderul într-un moment dificil, alb-roșii venind după două înfrângeri consecutive, la Arad, iar apoi acasă cu Universitatea Craiova. Despre partida cu oltenii s-a vorbit mult, mai ales sub aspectul gravelor greșeli de arbitraj care au influențat rezultatul final, lucru subliniat și de antrenorul Bernd Storck. Dar cum cel mai important meci este cel care urmează, Sepsi OSK trebuie să adune puncte, cu șase partide înainte de finalul sezonului regulat prezența în Play-Off nefiind, încă, periclitată. În prefața meciului, antrenorul german Bernd Storck a declarat: „Noi nu avem nimic de pierdut în fața unei echipe care este liderul competiției. Au o serie bună în ultimele șase partide, patru victorii și două egaluri, o echipă cu o apărare bună, dar și un atac pe măsură. Sunt cea mai bună echipă din campionat, dar, desigur, nicio echipă nu e de neînvins. Ne-am pregătit bine pentru acest joc, vom da totul pentru cele trei puncte. Avem în continuare probleme de lot, Gabriel Debeljuh și Varga Roland sunt accidentați, Branislav Ninaj și Bogdan Oteliță suspendați din cauza cumulului de cartonașe galbene, iar Marius Ștefănescu este răcit. Dar avem jucători de valoare, va fi o partidă interesantă”.

FCSB este în acest moment nu doar liderul Superligii, sub toate aspectele, puncte acumulate, cele mai puține goluri primite și cele mai multe goluri marcate. Etapa trecută trupa lui Elias Charalambous a remizat, tot pe propriul teren cu Farul Constanța, dar și aceasta a fost o partidă la finalul căreia s-a vorbit mai mult despre greșelile de arbitraj.  Cum Rapid a câștigat la CFR Cluj, FCSB se vede nevoită să forțeze, având șase puncte avans, astfel că și din acest punct de vedere se anunță o partidă de foc pentru Sepsi OSK.

Cele două echipe s-au întâlnit până în prezent de 19 ori în primul eșalon valoric. De 11 ori s-a impus FCSB, două victorii și le-a trecut în cont Sepsi OSK, alte șase partide terminându-se la egalitate. Din cele două succese pentru alb-roșii, una a fost chiar la București, în 2021, cu rezultatul de 2-1, goluri marcate de Claudiu Petrila și Bogdan Mitrea. În tur, la Sfântu Gheorghe, FCSB a câștigat cu scorul de 5-2.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.