SPORT 14 decembrie 2018

Meci de baschet cu două reprize de prelungiri

de Covasna Media | 657 vizualizări

Sala Polivalentă „Rapid” a găzduit un meci foarte echilibrat, între Rapid București și CSM VSK Csikszereda Miercurea Ciuc, în Liga Națională de Baschet Masculin.

Formația bucureșteană, condusă de Victor și Marius Bulancea a terminat, după timpul regulamentar, la egalitate cu echipa harghiteană, 57-57. Conform regulamentului, arbitrii au dispus jucarea unei reprize suplimentare de cinci minute.

Americanul Mickey Hope a fost din nou baschetbalistul feroviar de forță, el reușind un double-double cu cu 29 de puncte și 13 recuperări, indicele său de eficiență ridicându-se la +32.

Croatul Ktagulj a marcat 9 puncte, iar Bogdan Sandu a reușit 7 puncte și 9 recuperări.

Banca tehnică a gazdelor a cerut time-out înaintea ultimei posesii din timpul regulamentar, dar feroviarii au ratat. Situația s-a repetat în prelungiri, când s-a solicitat time-out pe atacul alb-vișiniu, cu 20 de secunde înainte de finalul meciului.

În prelungiri, rapidiștii au fost mai stăpâni și au câștigat la un coș diferență, cu 70-68, un meci dramatic până la ultima secundă.

Este a doua oară în istoria echipei masculine de baschet din Miercurea Ciuc când un meci se termină indecis și are nevoie de două reprize de prelungiri. Precedentul exemplu a fost în urmă cu patru ani, când, tot în Capitală, la Dinamo însă, ciucanii au cedat după 10 minute suplimentare.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.