SPORT 7 februarie 2020

Meci centenar pentru Sepsi OSK

de Covasna Media | 1913 vizualizări

Incredibil ce repede a trecut timpul. Parcă mai ieri, timid, într-un iulie torid, Sepsi OSK pășea pe prima scenă a fotbalului românesc. Premiera Covasnei se petrecea la Giurgiu, unde Hadnagy și compania scriau istoria clubului și a județului. Acum am ajuns la 100 de meciuri în Liga I la fotbal.

Cu această ocazie specială, Sepsi OSK Sf. Gheorghe mulțumește singurului jucător integralist, în suta de meciuri pe care o bifăm astăzi: publicul spectator. Fanii ne-au ajutat la bine și la greu, fiind alături de echipă, acasă și în deplasare, la izbânzi și la eșecuri, atunci când eram pe buza prăpastiei, la retrogradare, sau ne calificam în play-off. Publicul este prima entitate care merită, la ceas centenar, să fie aplaudată și să fie considerată parte organică a echipei.

O victorie în fața unui stadion gol nu valorează absolut nimic. Un meci jucat cu inima, cu maximum de devotament, înseamnă totul, indiferent de rezultat. Astă-seară, pentru a o suta oară, suporterii vor cânta Imnul echipei. Indiferent de ce scor va arăta, la final, tabela de marcaj. Nu-i așa că e minunat?

În tur s-a jucat la Botoșani

Meciul tur dintre Poli Iași și Sepsi OSK Sf. Gheorghe s-a jucat la Botoșani, deoarece echipa din Copou avea, la momentul respectiv, arena în reconstrucție la nivelul suprafeței de joc. Partida s-a încheiat la egalitate, 1-1, după ce ieșenii au deschis scorul, iar fundașul nostru central, Tincu, a egalat. Tot Tincu putea să realizeze dubla, dar și ieșenii au avut ocazii, două bare prin Andrei Cristea. Capoverdanul Platini a ratat și el o bună ocazie pentru ieșeni.

Sepsi OSK a fost atunci într-un cantonament la Botoșani, deoarece în turneul moldav a jucat, ulterior, și cu FC Botoșani, partidă încheiată cu scor identic, 1-1.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.