SPORT 5 iunie 2013

Meci amical. România – Trinidad-Tobago 4-0. Marica a marcat trei goluri

de Covasna Media | 549 vizualizări

Echipa naţională de fotbal a României a învins cu scorul de 4-0 (2-0), reprezentativa similară a statului Trinidad-Tobago, într-o partidă amicală disputată pe Arena Naţională, în care atacantul Ciprian Marica a reuşit prima sa triplă sub tricolor.

Tricolorii antrenaţi de Victor Piţurcă nu au avut nici un fel de probleme în a se impune în faţa unui adversar modest, reprezentativa statului Trinidad- Tobago fiind ocupanta locului 82 ân clasamentul FIFA.

Omul meciului a fost Ciprian Marica, atacantul de la Schalke reuşind să înscrie de trei ori şi să ridice la 15 numărul golurilor pe care le-a marcat pentru prima reprzentativă.

Cu ocazia acestui meci şi-au făcut debutul la naţională Ovidiu Hoban şi Adrian Stoian, pe care Victor Piţurcă i-a aruncat în luptă în repriza a doua.

Au jucat echipele:

România: Lobonţ - Măţel (Luchin '46), Găman, Goian (D. Grigore '46), Raţ - N. Grigore (Hoban '46), Lazăr (Nistor '66) - Torje, Stancu (Stoian '82), Chiţu (Grozav '46) - Marica. Selecţioner: Victor Piţurcă.

Trinidad-Tobago: Phillip - Hoyte, Bakr, Cyrus, Jones - Carter, Boucaud (Glen '78), Theobald (Birchall '71), Molino (Guerra '54) - Roberts (Winchester '71), Jorsling (Gay '54). Selecţioneri: Jamaal Shabazz şi Hutson Charles.

Cartonaşe galbene: Stancu '19, Raţ '41 / Boucaud '15, Jones '18.

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Serbia, avându-l la centru pe Milorad Mazici, ajutat la cele două linii de Milovan Ristici şi Igor Radojicici. Arbitru de rezervă a fost românul Radu Petrescu.

La meci au asistat 10.128 de spectatori.

Până la începutul lunii septembrie, când sunt programate partidele oficiale cu Ungaria şi Turcia, din preliminariile Cupei Mondiale, România mai are de disputat un singur meci de pregătire, contra Slovaciei, pe 14 august, tot la Bucureşti.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.