SPORT 6 decembrie 2023

Marius Ștefănescu, în echipa ideală a etapei

de Covasna Media | 676 vizualizări

Cu Bernd Storck la primul meci pe banca tehnică, Sepsi OSK a obținut o victorie nu tocmai ușoară în fața penultimei clasate Dinamo București. Pentru reușitele care au adus cele trei puncte, Marius Ștefănescu a fost introdus în echipa ideală a etapei.

Lupta pentru un loc în Play-Off devine tot mai strânsă. Marile câștigătoare ale etapei cu numărul 18 au fost Universitatea Cluj, ajunsă pe locul șase, și Oțelul Galați care s-a impus în deplasare, chiar pe terenul liderului FCSB. În aceste condiții, victoria cu Dinamo București era obligatorie pentru Sepsi OSK, alb-roșii fiind la trei puncte de ultima poziție care asigură prezența în Play-Off. Și victoria a venit, căci așa cum s-a dovedit în multe alte partide, atunci când Marius Ștefănescu este într-o zi de grație, Sepsi OSK este de neoprit.

Liga Profesionistă de Fotbal l-a desemnat, în mod firesc, pe Marius Ștefănescu drept jucătorul partidei, mai mult el regăsindu-se și în echipa ideală a etapei, cu argumentul: „Marius Ştefănescu – Graţie dublei reuşite de el, covăsnenii au luat trei puncte extrem de importante în lupta pentru un loc în Play-Off.” Aici am mai putea adăuga că primul gol a fost o bijuterie, atât preluarea, cât și șutul imparabil. La a doua reușită, s-a dovedit extrem de inspirat în a fructifica indecizia defensivei bucureștene, un alt aspect important pentru un jucător de valoare.

Pentru Sepsi OSK urmează o partidă de palmares, în Cupa României cu Petrolul Ploiești, în deplasare, iar cum șansele de calificare au fost deja irosite, aceste joc ar putea fi o bună oportunitate pentru Bernd Storck de cunoaște mai bine echipa și de a-și imprima propria viziune tactică.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.