SPORT 13 noiembrie 2023

Marius Ștefănescu, din nou în lotul echipei naționale

de Marius Raczek | 909 vizualizări

Pentru echipa națională a României. urmează două partide extrem de importante în preliminariile EURO 2024, în lotul „tricolorilor” fiind anunțat și jucătorul de la Sepsi OSK, Marius Ștefănescu.

România ocupă în acest moment prima poziție în clasamentul Grupei I de calificare la EURO 2024, cu șanse reale de a obține biletele pentru turneul final. „Tricolorii” sunt neînvinși, având patru victorii și tot atâtea remize.

Urmează partidele cu Israel, întâlnire care va avea loc în Ungaria, la Felcsut, pe 18 noiembrie, și cea cu Elveția, pe 21 noiembrie, la București.

Selecționerul Edi Iordănescu a anunțat lotul pe care se va baza în aceste două partide, între jucătorii convocați regăsindu-se și mijlocașul lui Sepsi OSK, Marius Ștefănescu.

Pentru Marius Ștefănescu este o revenire în rândul „tricolorilor”, el având deja două selecții, debutul său consemnându-se anul trecut, într-o partidă cu Muntenegru.

De asemenea, alți doi jucători de la Sepsi OSK, Isnik Alimi și Vitalie Damașcan vor fi prezenți în echipele naționale ale țărilor de origine, Macedonia de Nord, respectiv Republica Moldova, în partidele pe care le vor disputa în preliminariile EURO 2024.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.