SPORT 14 septembrie 2022

Mario Rondón în echipa ideală a etapei

de Marius Raczek | 744 vizualizări

După trei înfrângeri consecutive, Sepsi OSK a întrerupt seria rezultatelor negative și s-a impus în deplasare la Chindia Târgoviște, remarcatul partidei fiind atacantul Mario Rondón.

Sepsi OSK avea nevoie de o victorie, cât mai repede cu putință, atât pentru a recupera din terenul pierdut, cât și pentru moralul echipei. Chiar dacă elevii lui Cristiano Bergodi nu și-au creat prea multe ocazii de gol, în cele din urmă, cu două lovituri de la 11 metri, au decis soarta partidei. La ambele reușite Mario Rondón și-a adus contribuția, el fiind desemnat jucătorul partidei și nominalizat în echipa ideală a etapei a zecea din Superliga.

Liga Profesionistă de Fotbal, cea care desemnează jucătorul partidei și alcătuiește echipa ideală a etapei, și-a motivat astfel alegerea: „Mario Rondón – Veteranul din atacul echipei antrenate de Cristiano Bergodi a contribuit la succesul covăsnenilor cu un gol şi un penalty scos”.

Deși în acest moment numărul partidelor disputate de echipele din Superliga nu este același, Sepsi OSK ocupă poziția a noua. Etapa viitoare la Sfântu Gheorghe va veni FC Botoșani, o echipă fără victorie în ultimele patru runde, ceea ce anunță o nouă partidă de foc pentru alb-roșii.

Sursa foto: sepsiosk.ro

 

 

 

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.