SPORT 1 iulie 2014

Maria Șarapova, eliminată de la Wimbledon. Simona Halep o putea întâlni pe rusoaică în semifinale

de Covasna Media | 554 vizualizări

Veste bună pentru Simona Halep. Maria Şarapova a părăsit turneul de la Wimbledon în optimi. Rusoaica a fost învinsă de nemţoaica Angelique Kerber în trei seturi, scor 7-6, 4-6, 6-4. Şarapova o putea înfrunta pe Simona Halep în semifinale.

Simona Halep nu i-a dat nicio şansă Zarinei Diyas din optimile de la Wimbledon. Clasată pe locul 79 în lume, sportiva din Kazahstan nu i-a putut rezista româncei. Halep a reuşit două break-uri în primul set, pe care şi l-a adjudecat cu 6 – 3. Actul secund a fost şi mai uşor. Jucătoarea noastră n-a cedat nici măcar un game şi s-a impus cu 6 - 0, la capătul a 59 de minute de joc.

În sferturile de la Wimbledon, Halep va avea o misiune mult mai dificilă. O va întâlni pe finalista de anul trecut, Sabine Lisicki. În optimi, jucătoarea din Germania a avut nevoie de trei seturi pentru a o elimina pe Iaroslava Şvedova. A câştigat primul set cu 6 - 3, dar l-a pierdut pe al doilea cu acelaşi scor. În decisiv, Lisicki a acuzat probleme medicale, dar Şvedova nu a putut profita. Lisicki a câştigat setul cu 6 - 4 şi şi-a asigurat prezenţa în sferturile de finală.

Lisicki a fost pregătită în trecut de actualul antrenor al Simonei Halep, Wim Fissette.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.