SPORT 8 octombrie 2019

Maria Raluca Artene, medaliată la Cupa României

de Covasna Media | 1524 vizualizări

Premieră covăsneană: medalie de bronz la seniori

Cea mai tânără campioană de înot din județ confirmă și la senioare. La 10 ani, categoria copii, obținuse prima medalie de aur în proba de 50m spate și devenise prima campioană națională la înot din Sfântu Gheorghe, la o vârstă atât de mică.

A.C.S. Ciprian Sfântu Gheorghe a luat startul la competiția CUPA ROMÂNIEI pentru seniori, tineret și juniori care s-a desfășurat în perioada 4–6 octombrie 2019, în bazinul olimpic „Mihai Mitrofan” (bazin de 50m – 10 culoare) din Brașov, organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern.

Așa cum ne-a obișnuit, acest club sportiv, reprezentativ pentru orașul nostru, a impresionat și de aceasta dată prin sportivitate, excelență și medalii, într-o competiție acerbă, în care s-au întrecut cei mai buni performeri ai țării noastre.

Cei care au adus glorie orașului nostru sunt:

Artene Maria Raluca (16 ani) – medaliată cu bronz la seniori și tineret, la proba 50 m spate cu timpul 31”71 finală - record personal, 32”09 în serii/calificări

și

Barabás András (16 ani) – locul 11 la proba 50m liber cu timpul 26”02 și locul 12 la proba 50m fluture cu timpul 27”90, ambele probe în serii la juniori.

Antrenorul senior Ciprian Grosu a declarat: „Sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute, după 10 ani de pregătire obținem o primă medalie la seniori! Suntem printre puținele cluburi de sporturi olimpice din județ, care se pot mândri cu rezultate la toate categoriile, de la copii până la seniori. Aceste rezultate demonstrează constanța, perseverența și calitatea pregătirii noastre, deși nu avem cele mai bune condiții pentru a face acest lucru... Acești sportivi au nevoie de apreciere și susținere în pregătirirea pe care o fac, având în vedere că sunt produsul orașului nostru, crescuți și pregătiți aici, reprezentându-ne la competiții de înot, la cel mai înalt nivel național, categoria seniori, tineret și juniori”.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.