SPORT 16 iunie 2023

Mai sunt doar câteva zile de înscriere la provocarea inedită Șugaș 24H

de Daniela Luca | 793 vizualizări

Organizatorii celei de-a treia ediții a cursei de ciclism de anduranță Șugaș 24H anunță că înscrierile la această competiție se termină în câteva zile, mai exact pe 20 iunie. După trei ani de pauză, în perioada 24-25 iunie, reprezentanții Asociației Fitness Tribe le vor oferi participanților șansa de a experimenta emoția și adrenalina în timp ce pedalează prin frumusețea peisajului nocturn la Şugaş Băi.

„Cursa organizată la data de 24-25 iunie se va adresa pasionaților de ciclism din oraș și din împrejurimi și le va lansa o provocare inedită: de câte ori pot parcurge traseul de la Sfântu Gheorghe la Șugaș Băi în decurs de 24 de ore. Competiția este deschisă echipelor de câte două persoane, iar, pentru a participa, fiecare echipă trebuie să se angajeze să pedaleze cel puțin o oră de-a lungul traseului. Dincolo de această oră obligatorie, fiecare echipă poate să rămână pe traseu cât de mult dorește.

Dorim să organizăm un eveniment familiar, cu scopul de a promova ciclismul ca sport de anduranță, care nu se axează pe viteză, ci mai degrabă pe rezistență, pe valorizarea și gestionarea corectă a resurselor mentale și fizice”, transmit reprezentanții Asociației Fitness Tribe.

Aceștia ne-au spus că până joi pe listă au fost 5 echipe, însă speră ca numărul să se dubleze sau chiar să se tripleze până la finalul înscrierilor.

La ultima ediție din 2019, s-au înscris 26 de persoane, adică 13 echipe, iar cea de pe primul loc a parcurs 25 de ture ale traseului de 10 km dintre Izvorul Csaba - Izvorul Elisabeta - Izvorul Csaba.

Pentru a asigura siguranța participanților, organizatorii vor pune la dispoziție spray pentru urși și escortă de motociclete sau mașini pentru cei care parcurg traseul, mai transmit organizatorii.

Înscrierile se pot face până la data de 20 iunie, prin completarea unui formular online. Taxa este de 50 de lei pentru fiecare echipă.

Programul Șugaș 24H este susținut de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.