SPORT 12 octombrie 2015

Luptătorii de la CSM Sfântu Gheorghe vor șapte medalii pe final de an

de Sever Ioan Miu | 604 vizualizări

În acest sfârșit de an, luptătorii de la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe ar putea obține șapte medalii, după cum ne-a declarat Matefi Árpád, antrenorul de lupte libere al Clubului.

„În noiembrie este Cupa României, luăm o medalie de aur și încă o medalie, ne bazăm pe Incze Kriszta, o luptătoare remarcabilă, la U23”, punctează Matefi.

Până atunci, chiar săptămâna aceasta, CSM Sfântu Gheorghe trimite trei sportivi de la Copii 3 în finală, la Târgoviște, iar săptămâna viitoare vor avea loc, la Târgu Mureș, cele două campionate de Copii 2 și Copii 1, unde vor concura șase sute de copii din toată țara. „Vom lua titlul și, în mod sigur, trei medalii. Contăm, printre alții, pe Nichifor Levente, care a bătut tot în faza de zonă, și pe Orbán Norbi, sportiv al Lotului Național”, ne-a declarat, încrezător antrenorul.

„Anul viitor sperăm măcar la o calificare la o Olimpiadă la Lupte Libere. Fiecare amănunt contează enorm în drumul spre calificare, trebuie să avem grijă maximă la odihna și vitaminizarea sportivilor”, a subliniat Matefi.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.