SPORT 28 octombrie 2015

Luptătorii CSM Sfântu Gheorghe vor să se întoarcă de la Târgu Mureș cu două medalii

de Sever Ioan Miu | 749 vizualizări

Patru copii legitimați la secția de lupte libere a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe participă începând de joi la Campionatul Național Individual Juniori Mici de la Târgu Mureș. Antrenorul lor, Mátefi Árpád, se așteaptă ca măcar doi dintre tinerii sportivi, Orbán Norbert și Nichifor Levente, să se întoarcă acasă cu câte o medalie.

La categoria juniori 14-15 ani sunt înscriși Mircea Păduraru și Orbán Norbert. Fratele lui Norbert, Orbán Loránd, va reprezenta clubul covăsnean la categoria juniori 12-13 ani, alături de Nichifor Levente.

„Din cei patru copii, doi vor fi sigur medaliați. Mă gândesc că Orbán Norbert iese campion, ca și anul trecut, nu cred că poate să-l bată nimeni anul ăsta. Iar anul trecut Nichifor Levente a fost vicecampion, deci să vedem”, a declarat Mátefi, antrenor emerit de lupte libere al CSM .

„Mircea Păduraru și Orbán Loránd sunt puțin pe locul 4-5, acolo, dar dacă fac un pas poată să iasă și ei cu medalii”, a mai spus Mátefi. Totuși, antrenorul nu este sigur că Orbán Loránd va reuși să urce pe podium. „Deși a ieșit campion pe țară la juniori 5 acum o săptămână, este, la 11 ani, un pic mai mic decât competitorii lui de acum. Nu mă aștept ca Loránd să iasă și de data aceasta campion, nu prea are șanse”, a subliniat antrenorul.

După acest eveniment sportiv, CSM Sfântu Gheorghe va participa cu luptători și la Campionatul Național Individual Under 23 de la Odorheiu Secuiesc, pe 6-8 noiembrie. De asemenea, luptătorii CSM vor merge și la Târgoviște, la Cupa României Valahia Juniori, pe 4-5 decembrie. Obiectivul CSM Sfântu Gheorghe pentru acest final de an, la lupte libere, este să obțină cel puțin șapte medalii.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.