SPORT 7 iunie 2015

Luna iunie este plină de evenimente pentru CSM Sfântu Gheorghe

de Mirela Cara Dragu | 660 vizualizări

Conducerea CSM Sfântu Gheorghe ne-a informat că sportivele de la lupte, care fac parte din lotul olimpic și lotul național al României, vor participa în perioada 12-28 iunie la jocurile europene de la Baku din Adzerbaijan. „Din partea CSM va participa Anca Petrea, la categoria 60 kg și Adina Popescu la 69kg, însoțite de către antrenorul lotului olimpic şi al CSM Sfântu Gheorghe, Matefi Árpád. Sportivele pleacă luni, 8 iunie, și vor fi primite la COSR de către președintele României Klaus Iohannis, împreună cu toți sportivii care merg la jocurile europene”, a declarat directorul clubului, George Carcadia.

De asemenea, în perioada 9-15 iunie vor avea loc Campionatele Mondiale de Plaje, care se vor desfășura la Mangalia. Din partea CSM Sfântu Gheorghe vor fi prezente Mădălina Lingurar, la 52 kg, Roxana Andrei, la 65 kg, și Otilia Tătaru, la 75kg.

În perioada 12-28 iunie va avea loc Campionatul European de Tineret, care se va desfășura în Turcia, la Istanbul. CSM Sfântu Gheorghe o va trimite la acest eveniment pe sportiva Incze Kriszta.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.