SPORT 29 noiembrie 2010

Locul I la Concursul de gimnastică Future Cup

de Covasna Media | 567 vizualizări
Sâmbătă, municipiul Braşov a găzduit concursul de gimnastică Future Cup 2010. Mun. Sfântu-Gheorghe a fost reprezentat de cele două echipe de gimnastică acrobatică feminin: Liceul Teoretic „Mikes Kelemen” şi Şcoala de Gimnastică „Botoş Liviu”. După un concurs foarte bun al fetelor noastre, ambele formaţii au reuşit să se claseze pe podiumul de premiere în concursul pe echipe. Locul I a fost obţinut de Şcoala de Gimnastică

Sâmbătă, municipiul Braşov a găzduit concursul de gimnastică Future Cup 2010. Mun. Sfântu-Gheorghe a fost reprezentat de cele două echipe de gimnastică acrobatică feminin: Liceul Teoretic „Mikes Kelemen” şi Şcoala de Gimnastică „Botoş Liviu”.

După un concurs foarte bun al fetelor noastre, ambele formaţii au reuşit să se claseze pe podiumul de premiere în concursul pe echipe. Locul I a fost obţinut de Şcoala de Gimnastică „Botoş Liviu” (Bradu Paraschiva, Benedic Andra, Nagy Simona, Ordog Beata, Mureşan Iulia, Popa Anamaria, Benedic Denisa, Oltean Alina), iar Liceul Teoretic „Mikes Kelemen” (Lacko Abigel, Szabo Eszter, Foldes Timea, Csaszar Petra, Szabo Kinga) a obţinut medaliile de bronz.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de Andreea Roxana Acatrinei, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing, şi Dan Burincă, vicecampion olimpic la Jocurile Olimpice de la Atlanta. „A fost o etapă intermediară reuşită pentru noi, mai avem multe lucruri de corectat în vederea obiectivului principal de anul viitor, o participare cât mai reuşită la Festivalul Internaţional de Gimnastică Cosmogym de la Atena” ne-a declarat Botoş Liviu, antrenorul celor două echipe din Sf. Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
sorin, 29 noiembrie 2010
felicitari Liviu!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.