SPORT 16 iunie 2020

Liga 1 s-a reluat cu partide amânate și un antrenor demis

de Covasna Media | 1070 vizualizări

Dincolo de a fi un sport, fotbalul este un fenomen social cu un puternic impact, astfel că alături de cei implicați direct și suporterii au așteptat cu sufletul la gură reluarea partidelor din Liga 1. Putem spune că pe lângă aspectele pozitive, această primă rundă a fost umbrită de amânarea a două partide, semn că suntem încă departe de a trece la viața obișnuită, cea dinaintea pandemiei de coronavirus.

Play-Off-ul a redebutat în forță, cu un derby al luptei pentru câștigarea titlului de campioană, între CFR Cluj și FCSB. Partida a fost decisă de un autogol. Prin victoria obținută, echipa lui Dan Petrescu, CFR Cluj, a luat o opțiune importantă în a-și trece în palmares un nou trofeu, clujenii având șapte puncte avans față de bucureșteni. Cum partida Universitatea Craiova-FC Botoșani a fost amânată, clasamentul la vârf se mai poate modifica după disputa dintre Astra Ploiești și Gaz Metan Mediaș, care s-a disputat luni seară. 

Din cele patru partide programate în Play-Out, s-au disputat trei, în două victoriile revenind gazdelor, alături de o remiză înregistrată chiar la Sfântu Gheorghe. FC Voluntari, următoarea adversară a echipei noastre, a fost perfomera rundei (3-0 cu Academica Clinceni), Viitorul Constanța a învins-o pe Poli Iași, egalul dintre Sepsi OSK și FC Hermannnstadt ducând la demiterea antrenorului sibienilor Vasile Miriuță.

În urma rezultatelor consemnate, Viitorul Constanța se află pe prima poziție a clasamentului din Play-Out, Poli Iași pe un loc 12 care înseamnă participarea la barajul de supraviețuire, între studenții ieșeni și echipa noastră, Sepsi OSK, fiind în acest moment un ecart de doar cinci puncte, astfel că pentru elevii lui Leo Grozavu fiecare punct va conta enorm în economia finală a ierarhiei.

Rezultate Play-Out, Etapa a III-a:

FC Voluntari-Academica Clinceni 3-0

Sepsi OSK-FC Hermannstadt 1-1

Viitorul Constanța-Poli Iași 2-1

Clasament: 7. Viitorul Constanța - 27p, 8. Sepsi OSK - 20p, 9. FC Hermannstadt - 18p, 10. Dinamo București - 17p, 11. FC Voluntari - 15p, 12. Poli Iași - 15p, 13. Chindia Târgoviște - 14p, 14. Academica Clinceni - 14p.

Marius Raczek 

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.