SPORT 31 ianuarie 2019

Liceul Teoretic „Nagy Mózes” lider la U20

de Covasna Media | 641 vizualizări

La București, în această perioadă, a avut loc al treilea turneu al Campionatului Național feminin de baschet U20. La competiție participă și formația Liceului Teoretic „Nagy Mózes” din Tg. Secuiesc care, în urma partidelor din Capitală, a preluat șefia clasamentului.

Formația covăsneană a învins ACS Napoca Baschet Cluj-Napoca, scor 64-48, într-un meci care s-a disputat la sala „Prof. Octavian Dimofte”, aparținând CS Olimpia București.

Restul meciurilor au fost găzduite de către Sala Polivalentă „Rapid”. În după-amiaza primei zile de turneu, după victoria contra baschetbalistelor de sub Feleac, fetele din Tg. Secuiesc s-au mutat în cealaltă locație și au mai obținut un succes, 62-45 cu gazda Rapid București.

În ultimul meci, reprezentanta județului Covasna a înregistrat cel mai facil succes, 72-31 cu CSS Ploiești.

Profitând și de absența de la acest turneu a vechiului lider, CSS CSM Târgoviște, echipa Liceului Teoretic „Nagy Mózes” a trecut pe prima poziție în clasament. Din competiție mai este de disputat, astăzi de la ora 12.30, un meci, cel dintre Rapid și CSS Ploiești.

Iată cum arată clasamentul:

1.

LT Nagy Mózes Tg Sec

7/2

16

2.

CSS CSM Târgoviște

6/0

12

3.

CS Rapid București

1/7

9

4.

ACS Napoca Baschet Cluj

2/4

8

5.

CSS Ploiești                                            

1/4                   

6

Conform regulamentului de desfășurare al Campionatului Național feminin de baschet pentru junioare U20, la fiecare turneu, prin rotație, o echipă lipsește.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.