SPORT 22 noiembrie 2019

Leo Grozavu (Sepsi OSK) - Echipa e sub ceea ce oferă clubul;până în iarnă facem o analiză

de Agerpres | 1538 vizualizări

 Noul antrenor al echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, apreciază că echipa pe care a preluat-o în urmă cu aproximativ zece zile este "sub nivelul" condiţiilor oferite de club, menţionând că în perioada următoare va face o evaluare a tuturor jucătorilor. 


"Sunt aproximativ zece zile de când sunt la echipă şi, desigur, mi-am făcut o idee despre posibilităţile actuale ale lotului. Din punctul mei de vedere, băieţii au făcut progrese pe ceea ce m-a interesat pe mine în această perioadă de când suntem împreună. Sigur, este foarte important ca noi să confirmăm la jocurile oficiale, pentru că astea sunt cele care interesează. (...) Mai mult ca sigur că până în iarnă va fi o analiză foarte exactă fiecărui jucător, pentru că un club ca Sepsi OSK îşi doreşte performanţă şi la condiţiile pe care le creează eu cred că echipa este, în momentul de faţă, sub ceea ce se pune la dispoziţie, din toate punctele de vedere. (...) Locul echipei, în momentul de faţă, este chiar acolo unde este. (...) Cât suntem pe locul pe care suntem în clasament (11), înseamnă că e conform cu ceea ce am arătat în teren. Eu nu vreau să vorbesc despre perioada trecută, pe mine mă interesează doar din momentul în care am venit la echipă. Sigur, în general, antrenorii se schimbă atunci când sunt probleme şi înţeleg treaba asta, dar, cum am spus, cunosc foarte mulţi dintre jucători, pe cei din străinătate am avut posibilitatea în cele 9 zile, cât de cât, să le văd potenţialul, mă refer la stadiul lor de pregătire, iar jocul ne va arăta cu mai multă exactitate lucrurile care sunt de lucrat în continuare", a declarat Leo Grozavu, în cadrul unei conferinţe de presă. 


Acesta a mai menţionat că FC Viitorul, pe care Sepsi o va înfrunta luni în deplasare, este o echipă importantă şi omogenă, dar speră ca jucătorii săi să aibă o prestaţie bună. 


"Orice antrenor şi-ar dori să vină într-o perioadă de pregătire în care să-şi poată impune ideile, în care să-şi poată impune filosofia lui de joc, în care să poată să îşi facă lotul ca selecţie. Din nefericire, a fost perioada aceasta, eu am ales să vin la Sepsi şi nu mă interesează să discut despre altceva. (...) Nu are rost să ne plângem, noi trebuie să ne prezentăm acolo, pe teren, să ne facem treaba cât mai bine şi, de ce nu, să acumulăm puncte, pentru că momentul de faţă de asta cred că are nevoie echipa cel mai mult. Luni întâlnim o echipă care, cel puţin pe teren propriu în acest campionat, a arătat o forţă importantă, care are omogenitate, joacă de mult timp împreună, în care fiecare îşi cunoaşte foarte bine rolul. (...) Viitorul e o echipă importantă, o echipă care în ultimii ani a arătat că e o echipă de playoff, joacă an de an, cel puţin în ultimul timp, în competiţiile europene, dar cred că şi pe noi ar trebui să ne stimuleze acest lucru şi să mergem acolo cu mult curaj şi încredere. (...) Eu îmi doresc să câştig jocurile, mie nu prea îmi plac egalurile, dar vom vedea ce se întâmplă pe teren. (...) Sunt câteva probleme de lot, dar sunt jucători suficienţi care să înlocuiască, avem şi ceva suspendări, dar ăsta e lotul în momentul de faţă, cu el trebuie să mergem la luptă", a mai spus Leo Grozavu, care l-a înlocuit recent pe antrenorul Laszlo Csaba. 


Meciul dintre FC Viitorul şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe se va juca luni, de la ora 20:30, la Ovidiu, în etapa a 17-a a Ligii I.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.