SPORT 27 noiembrie 2019

Leo Grozavu propune alt stil de joc

de Covasna Media | 782 vizualizări

Noul antrenor al formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe, Leo Grozavu, s-a destăinuit după preluarea echipei.

„Lotul a fost alcătuit pentru un anumit tip de joc, defensiv, iar venirea mea înseamnă o schimbare destul de mare de abordare. Filosofia mea este aceeași pe care am utilizat-o și la celelalte echipe pe care le-am pregătit. Vom juca axându-ne pe un stil constructiv, cu pase scurte, combinații rapide care să favorizeze atacul. Numai că, măcar până la pauza de iarnă, suntem limitați de resursele umane pe care le avem la dispoziție. Cred că echipa are un potențial foarte bun, pe care voi încerca să îl pun în valoare. Dacă până acum jucam foarte defensiv, încercând să exploatăm fazele de contraatac și momentele fixe, doresc schimbarea planului tematic foarte repede”.

Întrebat despre meciul său de debut, de la Constanța, Leo Grozavu a spus următoarele: „În săptămâna premergătoare meciului am pregătit echipa, inclusiv în plan mental, pentru a face față unui arbitraj ostil. Din păcate așa s-a și întâmplat, noi având de înfruntat un arbitraj care ne-a lăsat, după 36 de minute, fără niciun fundaș central. Rețineți că atunci când au apărut eliminările scorul era 1-1. Cred că arbitrul Sebastian Colțescu a dat mult prea ușor cartonașele roșii și a rupt echilibrul. De asemenea, s-a acordat eronat penalty împotriva noastră, iar faptul că am pierdut cu 4-1 ne-a zdruncinat moralul și mai tare. Plus că avem suspendați jucători-cheie pentru meciul cu Universitatea Craiova”.

Leo Grozavu mai spune și că s-a integrat imediat în grupul Sepsi OSK Sf. Gheorghe, unde a fost primit foarte bine de toată lumea. Partida cu Universitatea Craiova de sâmbătă este un veritabil test pentru Leo Grozavu, care va fi obligat să folosească destule improvizații pentru a pune în teren un 11 competitiv.

Cristian Frisk

Sursă foto: Facebook/osksepsi

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.