SPORT 19 iulie 2019

Laszlo Csaba (Sepsi OSK): FCSB este foarte bună, dar am observat unde face greşeli

de Agerpres | 1062 vizualizări

Antrenorul ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Laszlo Csaba, a declarat vineri, înaintea meciului cu FCSB, că echipa adversă este, într-adevăr, foarte bună, dar face anumite greşeli pe care covăsnenii vor încerca să le fructifice şi să iasă învingători de pe teren. 

"Avem un joc foarte tare, aici acasă. Eu cred că echipa este pregătită, nu avem accidentaţi. (...) Băieţii sunt nu numai pregătiţi, ci sunt şi bucuroşi să joace împotriva uneia dintre cele mai puternice din campionat. (...) Oamenii spun că FCSB este o echipă foarte bună şi eu cred acest lucru, dar face şi greşeli. Eu am analizat meciurile, le-am văzut de multe ori la televizor (...) şi am văzut unde fac greşeli, dar nu le spun, le păstrez pentru mine. Şi ei fac greşeli, şi ei sunt oameni. Va trebui să muncim ca să câştigăm", a declarat vineri, Laszlo Csaba, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Jucătorul Gabriel Vaşvari e de părere că FCSB nu este invincibilă, deşi pare să aibă o ofensivă mai puternică decât în campionatul precedent. 

"Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă, întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionat. Cred că e o bucurie pentru orice jucător şi o ambiţie în plus să joci împotriva FCSB. Ce am văzut eu de la începutul campionatului e că FCSB arată o forţă ofensivă crescută, după părerea mea, faţă de anul trecut. Au şi schimbat sistemul, se vede că jucătorii se simt bine în acest sistem. Au şi un mic avantaj faţă de noi, pentru că deja au disputat trei meciuri, urmează al patrulea, noi abia am disputat unul, şi au putut să lege mai bine relaţiile de joc. Dar, eu sunt încrezător că putem face o partidă bună şi să ieşim cu un rezultat bun de pe teren. (...) Ei ştiu că au avut parte de meciuri grele aici, la Sfântu Gheorghe, şi cred că vor veni montaţi. Sper că ne vom ridica la acelaşi nivel şi că noi o să fim cei care o să ieşim bucuroşi de pe teren", a spus Gabriel Vaşvari. 

Meciul dintre Sepsi OSK şi FCSB, programat în cadrul etapei a 2-a a Ligii I de fotbal, se va disputa luni, de la ora 21:00, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.