SPORT 23 iulie 2019

Laszlo Csaba: Echipa a jucat ce trebuie să joace contra unui adversar mai tare

de Covasna Media | 668 vizualizări

Mai important e că au plecat suporterii de la stadion zâmbind, mai spune antrenorul Sepsi OSK

Laszlo Csaba, antrenorul echipei Sepsi OSK, a declarat, luni seară, că este bucuros pentru un punct obţinut contra formaţiei FCSB, subliniind că mai important este pentru el că suporterii au plecat de la stadion zâmbind.

"Echipa a jucat ce trebuie să joace contra unui adversar mai tare. Tactica noastră a fost să stăm şi să aşteptăm la contraatac, dar nu am reuşit golul. Şi un punct era preţios astă seară contra unui adversar mai bun. Mai important e că au plecat suporterii de la stadion zâmbind. Când joci cu FCSB, o echipă mai tare, eşti bucuros că iei un punct", a declarat Laszlo Csaba, la Digisport.

Bogdan Andone: Repriza a doua s-a jucat la o singură poartă

Tehnicianul Bogdan Andone a declarat că FCSB a dominat meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-0, din etapa a II-a a Ligii I, subliniind că este bine că formaţia sa nu a primit gol.

"Am intrat mai greu în ritmul jocului, repriza a doua s-a jucat la o singură poartă. Nu am reuşit să marcăm din situaţiile create şi s-a terminat 0-0. E bine şi că am terminat fără gol primit. Nu am ce să le reproşez jucătorilor, şi-au dorit mult să câştige meciul", a declarat Bogdan Andone, la Digisport.

Formaţia FCSB a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, în deplasare, în compania echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a II-a a Ligii I.

News.ro

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.