SPORT 6 octombrie 2013

Larisa Iordache, bronz la sol la Campionatele Mondiale

de Covasna Media | 468 vizualizări

Delegația României la Campionatele Mondiale de la Antwerp se va întoarce în țară cu o singură medalie. Aceasta a fost cucerită duminică de Larisa Iordache, care a venit pe ultima poziție a podiumului la sol, în timp ce Sandra Izbașa s-a clasat de abia pe locul 7.

Iordache a intrat a patra în concurs, fiind notată cu 14.600, cu care a câştigat medalia de bronz.

La rândul său, Sandra Izbaşa a intrat a şasea în finală, exerciţiul ei primind doar nota 13,733, după ce a căzut la ultima diagonală și s-a clasat astfel pe locul 7.

Medalia de aur a revenit gimnastei americane Simone Biles (15.000), care a fost urmată pe podium de Vanessa Ferrari (Italia, 14.633) şi de Larisa Iordache.

Delegaţia României a încheiat participarea la CM din Belgia cu următoarele rezultate: Marius Berbecar - locul 7 la sărituri şi locul 6 la paralele, Larisa Iordache - locul 4 la individual-compus, locul 7 în finală la bârnă şi medalie de bronz în finală la sol, Sandra Izbaşa - locul 7 în finală la sol.

La ediţia din 2011 a Campionatelor Mondiale, România nu a câştigat nicio medalie, după 30 de ani de la o contraperformanţă similară.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.