SPORT 19 august 2024

La scor de neprezentare…

de Marius Raczek | 633 vizualizări

În etapa a 6-a din Superliga, Sepsi OSK a suferit cea de-a doua înfrângere consecutivă, alb-roșii fiind surcalsați pe Cluj Arena de Universitatea cu rezultatul de 3-0.

Cu câteva modificări în echipa de start, Sepsi OSK a început curajos, dar s-a izbit de dorința gazdelor care au avut prima mare ocazie prin Thiam, la care Moldovan a intervenit cu succes. Elevii lui Bernd Storck au păcătuit mai ales la ultima pasă, iar jocul ofensiv nu a fost în maniera de a pune probleme gazdelor. În minutul 38, același Thiam a ieșit din nou în evidență și a deschis scorul cu un șut la colțul lung, din pasa lui Bic printre Ciobotariu și Oteliță.

În partea secundă, clujenii au mărit diferența de scor prin Blănuță care a reluat capul centrarea lui Thiam, întreaga apărare a alb-roșilor fiind spectatoare la această fază. Istoria partidei s-a scris în minutul 70, când Bic l-a găsit în marginea careului mic pe Blănuță, acesta trecându-și în cont dubla. Cea mai importantă ocazie pentru Sepsi OSK a fost lovitura de cap a lui Coman care nimerit, însă, bara.

Chiar și cu această înfrângere, Sepsi OSK se află pe poziția a șasea a clasamentului, dar CFR Cluj, FC Botoșani, FCSB și FC Hermannstadt au o partidă mai puțin disputată. Runda următoare Sepsi OSK va evolua pe propriul teren, cu Unirea Slobozia, partidă programată pe 24 august, cu începere de la ora 19:00.

Superliga, Etapa 6

Universitatea Cluj-Sepsi OSK 3-0 (1-0)

Arbitru: Sebastian Colțescu, Asistenți: Adrian Vornicu, Romică Bîrdeș

Au marcat: Thiam (38’), Blănuță (58’, 70’)

Cartonașe galbene: Rață (47’) – Ștefan (83’)

Universitatea Cluj: Gertmonas – Chipciu, Masoero, Cristea, Boboc – Codrea (Rață 46’), Simion (O. Popescu 69’), Bic – Nistor (Bettaieb 86’) – Thiam (Mitrea 69’) – Blănuță (Moraru 83’). Antrenor Ioan Ovidiu Sabău

Sepsi OSK: D. Moldovan – Ciobotariu, Kecskés (Bardea 32’), Ștefan – Oteliță (Oroian 57’), Alimi, Sigér (Varga 75’), Neskovic – Breji (Coman 57’), Kallaku (Drăghiceanu 74’) – Debeljuh. Antrenor Bernd Storck

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.