SPORT 18 mai 2018

Kuku și Obsivac, absenți cu Juventus

de Observatorul de Covasna | 1139 vizualizări

De la ora 18.00, pe Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe se dispută partida dintre Sepsi OSK Sf. Gheorghe și Juventus București, contând pentru etapa a XI-a a play-out-ului Ligii I la fotbal.

Fotbaliștii noștri sunt impulsionați de victoria categorică, la scor de neprezentare, obținută marți, tot pe teren propriu, cu Poli Timișoara, 3-0.

Partida, pentru noi, are o miză dublă. Pe de o parte încă trei puncte, contra lanternei roșii, ne-ar asigura liniștea atât de necesară înaintea ultimelor trei runde ale sezonului. Pe de altă parte, dacă ne gândim și la eșecul celor de la FC Botoșani, care au pierdut cu 1-0 pe teren propriu contra celor de la Concordia Chiajna, atunci reiese că, în etapele rămase până la final, este posibil ca echipa noastră să ajungă pe locul secund al clasamentului de play-out.

Sepsi OSK este acum pe poziția a treia, cu un total de 29 de puncte, în timp ce Botoșaniul a rămas cu 31 de puncte în cont.

De la meciul cu Juventus vor absenta, din tabăra noastră, nume precum Benjamin Kuku, suspendat după cartonașul roșu primit, dar și Jure Obsivac, care va absenta până la finalul sezonului, din cauza unei hernii de disc. Este incert Marko Simonovski, căruia i s-a spart un cheag de sânge format la nivelul gleznei, după o lovitură primită.

Meciul va începe la ora 18.00 și va fi transmis în direct pe Look TV, Digi Sport, Telekom Sport, dar și pe unde hertziene, la Radio România Actualități și Radio Tg. Mureș (în română și maghiară).

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.