SPORT 26 octombrie 2017

KSE Tg. Secuiesc debut victorios în Liga I

de Covasna Media | 647 vizualizări

Echipa feminină de baschet KSE Tg. Secuiesc a obținut un succes în prima etapă a Ligii I, al doilea eșalon valoric național.

La Sala Sporturilor din Tg.Secuiesc, covăsnencele au dispus de Universitatea 2 Cluj-Napoca,scor 65-57. Acesta a fost singurul meci disputat în grupa a III-a, din care mai fac parte echipele: Universitatea CSM Oradea, FCC ICIM 2 Arad, CSM 2 Satu Mare și SCM 2 Timișoara. Echipele satelit nu vor avea drept de promovare, rezultă că pentru un loc la turneul final al diviziei ne vom lupta doar cu formația bihoreană.

În Grupa 1, din Liga I, este în program și Sepsi Sic 2 Sf. Gheorghe, deoarece regulamentul impune ca, în cazul în care la echipa principală evoluează mai mult de două jucătoare străine, atunci obligatoriu va fi înscrisă în liga secundă o echipă-satelit.

Rezultatele din seria celor de la Sepsi, în prima rundă:

CS Phoenix Constanța – Rapid București 95-56

CSB Teleorman 2 Alexandria – CSM Târgoviște 46-95

Din competiție mai face parte și Phoenix 2 Galați. Sepsi Sic 2 va juca pe 29 octombrie în deplasare cu Rapid București, în timp ce KSE Tg. Secuiesc susține partida cu Universitatea CSM Oradea în deplasare, pe 1 noiembrie, de la ora 14.00.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.