SPORT 29 iulie 2024

KSE Târgu Secuiesc va debuta în Cupa României

de Marius Raczek | 721 vizualizări

După disputarea fazelor regionale, Cupa României programează partidele din Turul 1, fază la care vor participa 76 de echipe, printre care și KSE Târgu Secuiesc.

Prima reprezentantă a județului care a intrat în competiție a a fost ACS Arcuș, câștigătoarea Cupei României Covasna. Aceasta însă nu a putut trece de faza regională fiind învinsă în partidele cu CS Gheorgheni și ASF Pogăceaua. Acum va veni rândul celor de la KSE Târgu Secuiesc să debuteze în Cupa României, ediția 2024-2025, în Turul 1 participând 69 de echipe care sezonul trecut au fost prezente în Liga 3, respectiv șapte câștigătoare ale fazei regionale.

În primul tur, KSE Târgu Secuiesc o va întâlni pe AFC Odorheiu Secuiesc, conform tragerii la sorți pe propriul teren, în manșă unică. Legat de alb-albaștri, aceștia au un nou antrenor, Liviu Negoiță, cel care sezonul trecut a calificat-o pe Kids Tâmpa Brașov în Play-Off-ul Ligii 3, Seria 5. De asemenea KSE Târgu Secuiesc s-a întărit cu jucătorii Marius Burlacu, Raul Rusu, Raul Drugă, toți de la Olimpic Cetate Râșnov, dar și cu Iulian Nechita, venit și el de la Kids Tâmpa Brașov.

Partida KSE Târgu Secuiesc-AFC Odorheiu Secuiesc, din Turul 1 al Cupei României, va avea loc miercuri, 31 iulie.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.