SPORT 16 octombrie 2023

KSE Târgu Secuiesc aproape de victorie

de Marius Raczek | 762 vizualizări

În etapa a 8-a din Liga 3, Seria 5, ambele reprezentante ale județului Covasna au evoluat în deplasare, KSE Târgu Secuiesc întorcându-se cu un punct de la Curița, în timp ce Sepsi OSK II a pierdut la Zărnești.

Sepsi OSK II a pierdut pe terenul echipei Olimpic Zărnești după o partidă spectaculoasă, în care s-au macat opt goluri, rezultat 5-3 în favoarea gazdelor. Valentin Suciu a început partida în formula: Niczuly R. – Popa, Folea, Popsa, Moroşanu, Grigore, Horciu, Ene, Stanislav, Karácsony, Fehér. Cele trei goluri au fost marcate de: Fehér, Grigore și Toma.

KSE Târgu Secuiesc a început bine partida din deplasare cu Viitorul Curița, și a deschis scorul încă din minutul 12, prin Gajdo. Apoi Ketesdi a majorat diferența, astfel că la pauză trupa pregătită de Călin Moldovan conducea cu 2-0. În partea secundă Viitorul Curița a redus diferența, și mai mult, a reușit să egaleze în al șaptelea minut de prelungiri, KSE Târgu Secuiesc aflându-se în inferioritate numerică.

După opt etape, Sepsi OSK II a coborât pe poziția a cincea a clasamentului, iar KSE Târgu Secuiesc continuă să rămână penultima, locul nouă, în ierarhia seriei. Etapa viitoare ambele echipe vor evolua pe propriul teren, Sepsi OSK II cu liderul AFC Câmpulung Mușcel, KSE Târgu Secuiesc cu Olimpic Cetate Râșnov.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.