SPORT 1 iulie 2019

Kriszta Incze, medaliată cu bronz la Jocurile Europene

de Covasna Media | 914 vizualizări

Luptătoarea română Kriszta Tunde Incze a cucerit medalia de bronz la cat. 62 kg, vineri, la Jocurile Europene de la Minsk, după ce a învins-o pe poloneza Katarzyna Madrowska, informează Agerpres.

Incze, vicecampioană europeană anul acesta la Bucureşti şi medaliată cu argint la Europenele Under-23 de la Novi Sad, tot în acesta an, de fiecare dată la cat. 65 kg, trecuse joi, în optimi, de Mariana Cherdivară (Rep. Moldova), în sferturi a învins-o pe turcoaica Asli Tugcu, dar a pierdut semifinala cu azera Elmira Gambarova, ajungând să dispute meciul pentru bronz.

Potrivit unui comunicat al Clubului Sportiv Municipal Sfântu, la care este legitimată, sportiva a declarat: „Și DA, mi-am dovedit mie încă odată că pot, a 3-a medalie din acest an chiar dacă este doar una de bronz valorează cât una de aur pt. mine. Mi-am dorit-o enorm, am muncit și tras cât am putut că să ajung pe podium cât mai sus. Din păcate atât am putut acum, dar eu sunt mândră de performanța mea și de faptul că am cucerit prima medalie din istoria luptelor la Jocurile Europene pentru Federația Română de Lupte!! Mulțumesc tuturor colegilor, prietenilor, federației, antrenorilor și în special antrenorului Ares Claudiu care de la începutul anului mi-a oferit suport necondiționat nu doar psihic. Vă mulțumesc din tot sufletul pentru susținere, încredere și muncă depusă alături de mine!!!!”.

(Surse: Agerpres, comunicat CSM Sf. Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.