SPORT 29 noiembrie 2017

Karatiștii de la Sport-All, locul I în cel mai prestigios concurs din țară

de Iulia Drăghici - Taraș | 1639 vizualizări

Clubul covăsnean a ieșit învingător la Campionatul Național de Karate WKF pentru toate stilurile

Clubul sportiv Sport-All din Sfântu Gheorghe a obținut prima poziție în finala Campionatului Național de Karate WKF pentru toate stilurile, desfășurat la Complexul Olimpic Sidney din Izvorani, în 25 noiembrie a.c.. Aproape 60 de cluburi din toată țara și 571 sportivi au intrat pe tatami ca să lupte pentru titlu la concursul considerat cel mai prestigios din țară, dar covăsneni au ieșit marii învingători ai evenimentului.

„Un vis devenit realitate” – așa numesc acest rezultat reprezentanții clubului sportiv din Sfântu Gheorghe. A.C.S. Sport-All Sfântu Gheorghe a participat cu 24 de sportivi, cu vârste între 8 și 13 ani, antrenați de Gál Radu, Gergely Tamás şi Vass Hunor la Campionatul Național de Karate WKF pentru toate stilurile. Aceștia au cucerit 22 de medalii, dintre care 8 aur, 7 argint şi 7 din bronz, și au obținut astfel, în premieră pentru Sfântu Gheorghe, titlul de „cea mai bună echipă din țară”.

Karatiștii din Sfântu Gheorghe care au participat la evenimentul de la Izvorani sunt: Baló Hunor, Bartos Norbert, Benkö Zsolt, Bernád Vivien, Daragics Viktoria, Gál Dávid, Gödri M. Huba, Hamagyi Chanel, Halmagyi Márk, Ianculescu Zsofia, Jakab Eszter, Lukács Zoltan, Mezei Dominik, Muntyan-Nagy  Zorka, Nagy Alexa, Péter Máté, Ruzsa Balázs, Siklodi Máté, Tamási Panna, Tánczos M. Richard, Török Panka, Vitalyos Eszter, Zatyi Szabolcs, Uzoni Hanna, Lány Csapat Kata (kata echipe feminin).

„Este o bucurie mare, meritată atât pentru sportivi, antrenori şi părinți, fiindcă până în prezent Sfântu Gheorghe nu a avut sportivi care să cucerească acest titlu de Campion Național. După ce am învins echipe mari din capitală și din țară, acum putem spune că volumul mare de muncă, de transpirație de la antrenamente şi încrederea că putem ajunge aici au dat roade. Pentru echipa noastră acest eveniment a fost ultimul concurs din acest an, dar echipa antrenează fără întrerupere, fără pauză de iarnă. De asemenea, pregătim și antrenamente comune  cu alte echipe partenere din județ”, a declarat liderul Clubului Sportiv din Sfântu Gheorghe, antrenorul Vass Hunor, nu înainte de a mulțumi celor care au crezut în visul lor: „Mulțumim sponsorilor, Consiliului Județean Covasna, firmelor OREX, MCC, Terran România, RGT, KTW, și nu în ultimul rând părinților, că au sprijinit munca noastră”.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.