SPORT 5 decembrie 2023

Juniorii de la Sepsi OSK au avut partide în Cupa Elitelor

de Marius Raczek | 563 vizualizări

Cupa Elitelor, competiție rezervată juniorilor de la categoriile U15, U16, U17, respectiv Tineret, a programat partidele din etapa secundă, faza grupelor, Sepsi OSK înregistrând două victorii și tot atâtea înfrângeri.

La categoriile de vârstă U15 și U16, Sepsi OSK a avut parte de o dublă, la Sfântu Gheorghe, cu echipele similare ale clubului ACS FC Bacău, iar ambele partide au fost câștigate de alb-roșii. În partida de la U15, Sepsi OSK s-a impus cu rezultatul de 2-1, prin golurile marcate de Urszuly și Matei, la U16 scorul a fost de 2-0, autorii reușitelor fiind Căntăuz și Stoia. După două etape, în Seria 1 - Grupa A, Cupa Elitelor U15, Sepsi OSK ocupă poziția a patra, iar la U16 poziția a treia.

În ceea ce privește Cupa Elitelor U17 și Tineret, Sepsi OSK s-a deplasat la Brașov, tot pentru o dublă, dar cu ACS Kids Tâmpa. La U17 gazdele s-au impus cu rezultatul de 3-1, golul covăsnenilor fiind marcat de Marin, în timp ce la Tineret a fost 3-0, de asemenea în favoarea brașovenilor. Cu două partide disputate în Grupa A - Seria Vest, la U17, Sepsi OSK este pe poziția a treia, la Tineret a cincea, fără puncte acumulate.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.