SPORT 2 mai 2011

Juniorii de la CSM Sf. Gheorghe s-au calificat la Turneul Final

de Covasna Media | 433 vizualizări

La sfârşitul săptămânii trecute juniorii handbalişti antrenaţi de Viorel Bărbos au participat la Turneul Semifinal de Handbal masculin, Juniori I, care s-a desfăşurat la Piteşti. Covăsnenii au reuşit să-şi îndeplinească obiectivul şi să câştige două din cele trei partide desfăşurate, astfel ei au ocupat locul doi în Grupa I, loc care îi duce la Turneul Final.

Prima echipă întâlnită de CSM Sf. Gheorghe a fost Ştiinţa Mun. Dedeman Bacău partidă încheiată cu victoria Băcăuanilor, scor final 58 la 27, la pauză scorul fiind 27 la 14. Chiar dacă primul meci s-a încheiat cu o diferenţă foarte mare pe tabela de marcaj handbaliştii din Sf. Gheorghe nu s-au demoralizat şi au reuşit să câştige partida cu gazdele turneului CS H&V Piteşti, scor final 40 la 35, la pauză 20 la 18. În ultimul partidă CSM i-a întâlnit pe cei de la LPS Brăila reuşind şi de această dată să termine cele 60 de minute cu o victorie, scor final 38 la 36, la pauză 19 la 17.

„Atât partida cu Brăila cât şi cea cu Piteşti au fost excepţionale. Chiar dacă ne aşteptam să ne calificăm am fost puşi puţin pe gânduri în cazul partidei cu Piteştiul, echipa care a găzduit turneul dar am reuşit să scoatem un rezultat frumos pentru oraşul nostru“ a declarat Viorel Bărbos, antrenorul CSM Sf. Gheorghe.

Turneul final se va desfăşura în perioada 11-15 mai la Bacău. Există posibilitatea ca la turneu să poată să joace şi Cosmin Petrilă care în prezent este menajat în urma unei accidentări suferită în urmă cu mai bine de o lună.

 

Senioarele au pierdut la Bistriţa

 

Handbalistele de la CSM Sf. Gheorghe au întâlnit sâmbătă dimineaţă în deplasare echipa CSM Bistriţa. Covăsnencele nu au reuşit să se impună în faţa echipe aflată cu două poziţii în faţa lor în clasamentul Seriei B şi astfel au pierdut cu o diferenţă de şase goluri, scor final 30 la 24.

 

Partide reprogramate din cauza Zilelor Sfântu Gheorghe

 

La sfârşitul acestei săptămâni ar fi trebuit să se dispute etapa a VI-a, Retur II, Seria B la handbal feminin, Divizia A, dar datorită Zilelor Sfântu Gheorghe această etapă a fost reprogramată pentru mâine de la ora 13.00 în Sala Sporturilor “Szabo Kati” din Sfântu Gheorghe. Nici baieţii nu au scăpat, aceştia vor juca partida din etapa a XXVI-a luni, 9 mai dar până atunci seniorii vor întâlni mâine în deplasare CS H&V Piteşti.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.