SPORT 13 septembrie 2010

Juniorii de aur

de Covasna Media | 667 vizualizări
Vitrina cu trofee a Clubului Sportiv Școlar (CSȘ) Sfântu-Gheorghe strălucește și mai tare după victoria categorică a juniorilor de la echipa de handbal masculin din municipiu. Prilejul l-a constituit cea de-a IV-a ediție a Cupei Sepsi la handbal masculin, categoria Juniori II, care a avut loc între 8 și 10 septembrie, la Sfântu-Gheorghe. Competiția a fost organizată de CSȘ Sfântu Gheorghe și au răspuns invitației CS RomCri Brașov

Vitrina cu trofee a Clubului Sportiv Școlar (CSȘ) Sfântu-Gheorghe strălucește și mai tare după victoria categorică a juniorilor de la echipa de handbal masculin din municipiu. Prilejul l-a constituit cea de-a IV-a ediție a Cupei Sepsi la handbal masculin, categoria Juniori II, care a avut loc între 8 și 10 septembrie, la Sfântu-Gheorghe. Competiția a fost organizată de CSȘ Sfântu Gheorghe și au răspuns invitației CS RomCri Brașov, CSȘ Făgăraș, CSȘ Tecuci, CSS Sighișoara, CS „U” Cluj-Napoca, CS „1 Mai” Ploiești și CSȘ Odorheiul Secuiesc.

Aflați într-o formă de zile mari, băieții din Sfântu-Gheorghe, antrenați de prof. Vida Attila, s-au impus categoric și au adăugat pe lista de victorii și trofeul Cupei Sepsi. În grupă, handbaliștii CSȘ Sf. Gheorghe au învins echipa din Tecuci cu 27-15, precum și echipa din Ploiești cu 41-34, în timp ce finala s-a jucat între CSȘ Sf. Gheorghe și CS „U” Cluj­Napoca – câștigătoarea primei grupe.

La finalul unui meci încărcat de emoție, determinare și dorință de victorie, băieții din Sfântu au învins cu 34-25 (15-15) în condițiile în care în minutul 7 scorul era deja 5-1 pentru cei de la Cluj.

Cele 124 de goluri marcate de CSȘ Sfântu-Gheorghe în această competiție le aparțin lui Roșca George - 24 goluri marcate, Zerkula Huni - 24, Teișanu Tudor - 20, Vrîncean Vlad - 20, Cernea Cezar - 14, Gociman Robert - 13, Pătru Cosmin - 6, Tudor Bogdan - 6, Bede Laszlo - 3, Măcelaru Vlad - 2, Tordai Attila - 2.

Victoria din finală se datorează în mare masură și noului portar, Pop Sergiu (transferat la începutul acestui turneu de la echipa CS „U” Cluj Napoca), care în momentele decisive ale finalei a închis pur și simplu poarta, făcându-i pe cei de la Cluj să se mulțumească cu locul 2. Excelenta comportare a băieților de la CSȘ Sf. Gheorghe, la acest turneu, dă speranțe mari pentru calificarea în Turneul final al ediției 2010-2011 a Campionatului național de handbal masculin – juniori II.

Mulțumim și pe această cale sponsorilor, în mod special Dlui. Kovacs Istvan - Hotel Park.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Ingrid, 15 septembrie 2010
BRAVO ! Hai Romania !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.