SPORT 14 octombrie 2021

Judoka Sergiu Lascu, dublu medaliat la Campionatele Naționale de Judo Veterani

de Covasna Media | 1513 vizualizări

În weekend, mai precis în zilele de 8-10 octombrie, la Timișoara s-au desfășurat Campionatele Naționale de Judo Veterani, competiție la care au participat în jur de 150 sportivi din întreaga țară.

La această prestigioasă competiție a participat și sportivul Sergiu Lascu din Sfântu Gheorghe, legitimat la Clubul Sportiv SAMURAI OPS Sfântu Gheorghe, pregătit de antrenorii Petru Oltean și Cristina Oltean, care a cucerit medalia de aur și titlul de campion național la categoria greutate -73 kg/M4 și cu echipa C.S. PANTHEON, medalia de argint la echipe.

„Aceste rezultate vin după o pregătire „spartană” de câțiva ani. Dorința de autodepășire și totodată dorința de a demonstra că acest minunat sport te păstrează în formă fizică și mentală și la vârste mai înaintate l-au motivat să treacă peste toate obstacolele apărute în această perioadă de pregătire.

Suntem mândri cu rezultatele obținute de acest minunat sportiv, îl felicităm pentru perseveranța și motivația lui de a urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere.

Dorim să anunțăm pe această cale că facem înscrieri la grupa de veterani Judo masculin și feminin indiferent de vârstă. Informații suplimentare se pot obţine de la antrenorul de judo Petru Oltean, telefon 0744378469”.

Sursa: comunicat de presă

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.