SPORT 28 iunie 2019

Jandarmii harghiteni din nou campioni naționali la oină

de Covasna Media | 741 vizualizări

La Gheorgheni, în județul Harghita, s-a încheiat o nouă ediție a Campionatului Național de oină rezervat structurilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

În finală, selecționata Inspectoratului Județean de Jandarmi Harghita s-a impus după un meci pasionant în fața celor de la Frontiera Galați, cu scorul de 9-7. Meciul, după cum indică și rezultatul final, a fost unul foarte strâns, presărat cu faze autentice de oină. 

În finala mică, Frontiera Constanța și-a adjudecat medalia de bronz trecând cu 16-2 de Frontiera Tulcea. În meciul pentru locurile 5-6, Frontiera Vaslui a trecut de IPJ Harghita cu 10-0.

Trebuie remarcat faptul că jandarmii harghiteni au cucerit a treia oară consecutiv titlul național MAI, dar și că nivelul de joc a crescut semnificativ de la începuturile organizării acestei competiții ministeriale. 

Anul viitor se mizează pe prezența și mai multor formații, plus că și-au anunțat intenția și echipe ale unor unități de pompieri. În acest fel, vor fi reprezentate, dacă vor veni pompierii, toate armele din subordinea MAI.

Competiția din acest an a fost organizată de către Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, în colaborare cu Federația Română de Oină, autoritățile locale și Centrul de Perfecționare și Pregătire a Cadrelor Jandarmi din Gheorgheni. 

Felicitări tuturor!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.