SPORT 21 noiembrie 2019

Irlanda de Nord - România 0-0 la tineret

de Covasna Media | 1020 vizualizări

Echipa națională de fotbal tineret U21 a României a reușit doar un egal la Ballymena, contra Irlandei de Nord, în preliminariile pentru Euro 2021.

Tinerii lui Mirel Rădoi au jucat relativ bine, au dominat tehnic și tactic, dar au ratat în prima repriză câteva ocazii. Vremea rece pare că a afectat prestația României în acest meci. Pe final, Chindriș a fost eliminat pentru cel de-al doilea galben. Nord-irlandezii au avut și ei câteva ocazii, iar Mihăilă a fost anihilat de un fundaș dreapta care anul trecut a fost cel mai bun tânăr jucător din Irlanda de Nord.

România, cu 10 puncte, este pe locul secund al grupei, Danemarca fiind lider cu 15 puncte. Acesta a fost primul punct al României obținut în deplasare. Prima clasată se califică automat la Campionatul European din 2021, organizat de Ungaria și Slovenia. Cea mai bună dintre echipele de pe locul doi merge direct la turneul final, iar restul secondantelor vor susține baraj în dublă manșă de calificare.

Meciul din Irlanda de Nord a fost urmărit de 1461 de spectatori, din care 1200 de români care au creat o atmosferă superbă în tribune.

Mult succes mai departe!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.