SPORT 21 martie 2019

Ioana Ghizilă nu va mai putea juca în acest sezon

de Covasna Media | 627 vizualizări
Sursa foto - Facebook
Sursa foto - Facebook

Baschetbalista Ioana Ghizilă, de la Sepsi SIC Sf. Gheorghe, nu va mai putea evolua în acest sezon. Verdictul medicilor, după accidentarea cruntă suferită în 6 martie, la partida de Cupa României cu FCC ICIM Arad, a fost de ruptură a ligamentelor încrucișate.

Pentru a depăși acest moment, baschetbalista urmează să sufere o intervenție chirurgicală, urmată de o perioadă de recuperare și convalescență.

Ioana Ghizilă era una dintre jucătoarele tinere, sub 23 de ani, cu statut de titulară la Sepsi SIC. Acum, în lipsa ei, antrenorul Zoran Mikes are la dispoziție variantele Renáta Kovács sau Nora Demeter.

Ioana Ghizilă este componentă a naționalei feminine de baschet a României. Din cauza acestei accidentări, ea ar putea rata și prezența la Universiada de vară din luna iulie, de la Napoli.

În actuala campanie, Ioana Ghizilă a înregistrat statistici foarte bune. În 18 partide disputate ea a avut o medie de 13,6 puncte marcate, 3,8 recuperări, 4,1 pase decisive, 2,4 mingi pierdute și 1,6 intercepții. În medie, ea a jucat 31,29 minute pe meci, iar indicele său de eficiență are o valoare medie de 13,7.

Conducerea clubului a postat un anunț oficial, în legătură cu accidentarea, susținerea jucătoarei fiind totală.

Însănătoșire grabnică și revenire pe arenele cu panouri, Ioana!

Cristian Frisk

(Sursă foto: Facebool/Sepsi-SIC)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.