SPORT 5 septembrie 2017

Înotătorii Clubului Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe, în cantonament la malul mării

de Covasna Media | 677 vizualizări

Înotătorii Asociaţiei Club Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe au încheiat într-o formă excelentă cantonamentul de la Mamaia – Constanţa.

După şapte zile de pregătire fizică, perioada 28 august – 3 septembrie, antrenorul senior Ciprian Grosu a declarat că este mulţumit de felul în care au răspuns la programul de antrenamente.

„A fost un cantonament reuşit în care ne-am atins toate obiectivele pe care ni le-am propus pentru această perioadă. Timp de o săptămână, sportivii Clubului Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe au făcut două-trei antrenamente pe zi – alergare pe malul mării dimineaţa, apoi exerciţii din gimnastică şi atletism, circuite de forţă şi jocuri sportive precum volei, fotbal etc., intercalate de perioade cu odihnă. Este foarte important că am terminat această primă etapă de pregătire fizică fără probleme de sănătate, au apărut doar mici probleme musculare, cumva de aşteptat la acest moment, însă ele se vor rezolva într-un timp foarte scurt. Ne-am pregătit bine, nu a fost o perioadă uşoară, dar este ceva necesar în viaţa oricărui sportiv, ceva care sper că se va vedea foarte bine şi în concursuri. Pe această cale doresc să mulţumesc pentru sprijinul oferit de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe”, a declarat antrenorul senior Ciprian Grosu.

Acest cantonament a avut ca scop pregătirea sportivilor de top ai clubului, Tompa György-Kadosa, Tuzson Gellért, Artene Maria-Raluca, Gyenge Attila, Barabás András, Luffy Ákos şi Becze Zétény Benedek, pentru competiţiile imediat următoare: Cupa Sprint Sfântu Gheorghe (7 octombrie); The North Sea Swim Meet – Kristiansand, Norvegia (3-5 noiembrie); Campionatul Naţional de juniori, tineret şi seniori – Miercurea Ciuc (30 noiembrie – 3 decembrie).

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.