SPORT 1 februarie 2024

Înfrângere onorabilă la Lyon

de Marius Raczek | 1075 vizualizări

În etapa a 14-a, ultima din faza grupelor, contând pentru EuroLeague, principala competiție europeană a baschetului feminin, Sepsi-SIC a pierdut onorabil, în deplasare la LDLC Lyon, cu rezultatul de 94-77.

Franțuzoaicele au început partida în forță, și după primul sfert conduceau cu 32-14. Practic, această diferență avea să fie decisivă în privința rezultatului final, pentru că Sepsi-SIC a strâns rândurile. Astfel, fetele pregătite de Zoran Mikes și-au adjudecat sfertul al doilea, iar apoi în celelalte două sferturi au fost întrecute la limită. LDLC Lyon s-a impus cu 94-77 (32-14, 17-20, 22-21, 23-22), iar Sepsi-SIC și-a încheiat prima participare în cea mai importantă competiție europeană la baschet feminin pe poziția a șaptea în Grupa A. Principalele marcatoare au fost: Hristova (22 de puncte), Gereben (16 puncte) și Jankovic (13 puncte).

Având în vedere că Sepsi-SIC a avut statutul de debutantă în acest sezon, echipa merită toate aprecierile, acesta fiind un pas important atât pentru clubul din Sfântu Gheorghe, cât și pentru baschetul din România.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.